Arbetsplats

Flexibelt och riktigt smart, du betalar för det du använder.

Fokusera på din kärnverksamhet, strunta i allt som har med det fysiska kontoret att göra – det tar vi hand om; WiFi, möbler, skrivare, städ, IT, mm är inkluderat. Med 3-6 månaders uppsägningstid är det lätt att växa. Och dra ned.

Du betalar för det du använder, det är kul gå till jobbet och du får intellektuell stimulans.

 

MEDLEMSSKAP FINNS I FYRA NIVÅER; S, M, L. XL

Small betyder att man har access till de allra flesta event och större möten som ordnas, man är en del av det vitala nätverket.

Medium betyder att man förutom detta, också har en öppen arbetsplats på JWS, fast lite mer sällan.

Large betyder att man har en öppen arbetsplats 24/7.

XL är vårt största erbjudande vilket betyder att du får tillgång till vår bästa service, eget rum med arbetsplats och naturligtvis tillgång till alla gemensamma ytor, inspirationsföreläsningar och mingel.

 

NÄRA
Våra workspaces (Järvsö Workspace och vår samarbetspartner Signalen i Ljusdal) har max 100 meter till tågstationen, du blir en del av delningsekonomin och får ett värdefullt nätverk – att vara i en community.

 

INSPIRATION OCH MÖTESPLATS
Vi tror att företag växer och fler affärer görs när människor träffas och inspireras av varandra. I alla våra erbjudanden ingår därför möten med andra. Vi arrangerar ett 15–tal event och möten på JWS under ett år; stora och mindre sammankomster som inspirationsföreläsningar, frukostmöten, utbildningar och mingel. Självklart är det också en sommarfest varje år för JWS medlemmar. Vi vet att möten mellan människor skapar utveckling, ger nya kontakter och fler affärer


ADRESS
Stationsgatan 27
82040 Järvsö
KONTAKTA OSS
Tel Olle: 070-8203174
info@jarvsoworkspace.se
- en webbproduktion av parny i samarbete med christel schröder design -