Om Järvsö Workspace

Vi vill se ett genuint, modernt och offensivt Järvsö utvecklas och vill tro att ett inspirerande workspace kan vara en viktig del i resan.

I Järvsö WorkSpace samlas små och medelstora företag – från stora delar av Hälsingland – för arbete, möten och samverkan i syfte att utveckla sig själv och sina affärer. Genom entreprenörskap och samverkan kommer Järvsö och hela Hälsingland att utvecklas.

JWS ska kännetecknas av öppenhet, nyfikenhet och samverkan. Det ska vara roligt att gå till jobbet och självklart att stötta varandra. Att inte ge för att få utan ge för att ge ska vara en viktig del av kulturen på JWS. Spelreglerna i Järvsö WorkSpace definierar kulturen. Inget märkvärdigt för bra människor, men oerhört viktigt för att skapa världens bästa arbetsplats i Järvsö.

”Think global, act local”

Vi hämtar inspiration från den globala arenan, men glömmer aldrig att business is local; här och nu.

JWS erbjuder en fast kontorsadress, en delningsplats av kompetens och en mötesplats för event, konferens och möten. Här ska du hitta kompetens inom viktiga områden såsom redovisning, IT-utveckling, försäljning, marknadsföring mm.

I sann sharing economy-anda delar alla på många gemensamma ytor, utrustning och faciliteter och ökar därmed flexibilitet och effektivitet för var och en. Vi lever idén om aktivitetsbaserat arbetssätt, vilket betyder att medlemmarna i Järvsö WorkSpace har många ändamålsenliga platser att arbeta från. Här finns Loungen, här finns kreativa ytor och här finns tysta platser.

 


 

Järvsö WorkSpace (JWS) startades 2016 och är en utvecklingsplats, en arbetsplats och en mötesplats i – ett. Och ett stöd i regionens utveckling.

Vi vill att fler flyttar till Järvsö och väljer Järvsö som plattform för sin verksamhet. Och för dem som besöker Järvsö, ska denna anrika kulturbygd kännas modern, framåtlutad och vara en del av världen, inte bara en del av norra Sverige.


ADRESS
Stationsgatan 27
82040 Järvsö
KONTAKTA OSS
Tel Olle: 070-8203174
info@jarvsoworkspace.se
- en webbproduktion av parny i samarbete med christel schröder design -